MODELTEKENEN

Modeltekenen is altijd lastig en zeker bij een naaktmodel kan dit in het begin onwennig zijn. Bij Atelier Vincent van Oss in Amsterdam heb je de mogelijkheid om zowel een workshop als een cursus modeltekenen te volgen.

stars-stripe-2-klein

Mannelijk of vrouwelijk naaktmodel

Tijdens de workshop modeltekenen wordt gewerkt met een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. De basistechnieken worden gedemonstreerd en je wordt begeleid door de docent. Hij is beschikbaar voor tips en advies en kan je op weg helpen als je vastloopt. Op deze manier is er voor elke cursist individuele begeleiding en kan iedereen zich in zijn eigen stijl ontwikkelen. Of je nu net begint of al meer ervaring hebt met modeltekenen, deze cursus is voor iedereen leerzaam en leuk.

Modeltekenen
Modeltekenen

Cursus

Op donderdagmiddag kun je een cursus modeltekenen volgen. Wekelijks komt hier een mannelijk naaktmodel. Zij presenteren zich op eigen wijze en in verschillende poses aan de cursisten. Door deze unieke mogelijkheid kun je jezelf verder bekwamen in het modeltekenen. Natuurlijk is ook de docent aanwezig. De cursus wordt elke donderdagmiddag gegeven van 15.00 tot 17.00 uur. De kosten per 13 lessen bedragen € 150,00.

stars-stripe-2-klein

Meer informatie

Wil je liever schilderen dan tekenen? Dan kun je ook kiezen voor een workshop schilderen. Voor meer informatie over de verschillende cursussen en workshops van Atelier Vincent van Oss kun je terecht op de website. Neem voor meer informatie en aanmelden contact met ons op.