Workshop schilderen bij Atelier Vincent van Oss in Amsterdam 2018-06-13T11:48:29+00:00

WORKSHOP SCHILDEREN

Een workshop schilderen is een leuke manier om op creatieve wijze bezig te zijn. Bij Atelier Vincent van Oss in Amsterdam kun je terecht voor verschillende workshops en cursussen.

stars-stripe-2-klein

Het onderwerp van de workshop

Het onderwerp van de workshop schilderen wordt bepaald in overleg met jou. Zo kun je kiezen voor een workshop waarbij inspiratie wordt gehaald uit de werken van beroemde meesters zoals Rembrandt, Vincent van Gogh of Karel Appel. Of wil je juist landschappen of portretten schilderen of wil je juist meer leren over action painting?

Teamuitje voor bedrijven

Een workshop schilderen is ook een leuke activiteit voor een teamuitje. Je kunt dan als thema ook kiezen voor bijvoorbeeld samenwerken of uw bedrijf als bron van inspiratie laten dienen. Bijvoorbeeld door een advertentie te schilderen. Op deze manier wordt een teamuitje ook een soort teambuilding. Een leuke manier om samen iets te creëren en door samen creatief bezig te zijn leer je jouw collega’s ook op een andere manier kennen.

stars-stripe-2-klein

Praktische informatie

Een workshop schilderen duurt ongeveer 2,25 uur. In het atelier vlakbij het Vondelpark in Amsterdam kunnen groepen tot 40 personen terecht. Het is ook mogelijk om de workshop schilderen op een andere locatie te laten plaatsvinden. De kosten van de workshop bedragen €32,00 per persoon. Vanaf 12 personen is korting mogelijk. Er wordt door de cursisten gewerkt op doeken van 40 x 30 cm of in groepjes aan een doek van 60 x 90 cm. De workshop is inclusief koffie, thee, fris, wijn, bier, koekjes en zoutjes.

Een workshop is een eenmalige sessie, wil je wekelijks komen schilderen? Meld je dan aan voor de cursus schilderen.