Creatieve workshops Amsterdam

Wilt u een leuk bedrijfsuitje organiseren of vindt u het gewoon erg leuk om creatief bezig te zijn? In dat geval kunt u bij mij terecht voor leuke creatieve workshops in Amsterdam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thema schildering of een landschap maken. Of wat denkt u er van om een naaktmodel te schilderen of te tekenen? Alhoewel dit in eerste instantie onwennig kan zijn, is dit een zeer leuke en leerzame workshop.

Creatieve workshops Amsterdam

Diverse creatieve workshops in Amsterdam

Ik organiseer diverse creatieve workshops in Amsterdam. Wilt u een teamuitje organiseren waarbij u creatief kunt bezig zijn? Het is mogelijk om een workshop thema-schilderen bij mijte volgen. In dit geval kunnen we een thema kiezen dat goed bij de groep past, maar ook een thema dat op zichzelf staat. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de vier seizoenen, Amsterdam of abstracte kunst. Verder kunt u bij mij een workshop volgen waarbij ik u leer om een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel te schilderen en er zijn uiteraard andere creatieve ideeën.

Wilt u tijdens de creatieve workshops in Amsterdam een schilderij creëren in dezelfde stijl alsuw favoriete kunstenaar? Dan is het ook mogelijk om een specifieke stijl of kunstenaar als inspiratie te nemen. Zo kun je bij mij bijvoorbeeld leren hoe je pop art maakt, maar kun je ook een schilderij maken met Vincent van Gogh als inspiratie.

Creatieve workshops Amsterdam

Tarieven van de creatieve workshops in Amsterdam

Voor de creatieve workshops in Amsterdam hanteer ik verschillende tarieven. Wilt u de workshop “Bob Ross” volgen, waarbij u een landschap maakt? Dat is mogelijk vanaf € 32 perpersoon, net als voor de workshop thema-schilderen geldt. Een naaktmodel tekenen is mogelijk vanaf € 33 per persoon, en een naaktmodel schilderen vanaf € 38 per persoon. De kosten voor de workshop Popart Schilderen zijn vanaf € 36 per persoon.

Alle workshops zijn inclusief thee en koffie. Fris, wijn, bier en zoutjes zijn in overleg ook mogelijk. Volgt u een van de creatieve workshops in Amsterdam met een groep van meer dan 14 personen? Dan kan ik u een korting aanbieden.

Wilt u deelnemen aan de creatieve workshops in Amsterdam?

De creatieve workshops in Amsterdam vinden plaatsen aan de Tweede Schinkelstraat 24 D. In overleg is de workshop ook op een andere locatie mogelijk. De Popart workshop duurt 2,5 uur, de overige workshops duren 2 uur. Wilt u een van de creatieve workshops bij mij volgen? Neem dan contact op door te bellen of te mailen.