WORKSHOP SCHILDEREN

Een workshop schilderen is een leuke manier om op creatieve wijze bezig te zijn. Bij Atelier Vincent van Oss in Amsterdam kun je terecht voor verschillende workshops en cursussen.

stars-stripe-2-klein

Het onderwerp van de workshop

Het onderwerp van de workshop schilderen wordt bepaald in overleg met jou. Zo kun je kiezen voor een workshop waarbij inspiratie wordt gehaald uit de werken van beroemde meesters zoals Rembrandt, Vincent van Gogh of Karel Appel. Of wil je juist landschappen of portretten schilderen of wil je juist meer leren over action painting?

Verf en kwasten staan klaar voor de schilderworkshop in het atelier bij het Vondelpark in Amsterdam.
Iedere kwast is voor een andere schilder techniek; Bob Ross, Van Gogh, Rembrandt, Cobra, Pop art

Teamuitje voor bedrijven

Een workshop schilderen is ook een leuke activiteit voor een teamuitje. Je kunt dan als thema tevens kiezen voor bijvoorbeeld samenwerken of uw bedrijf als bron van inspiratie laten dienen. Bijvoorbeeld door een advertentie te schilderen. Op deze manier wordt een teamuitje ook een soort teambuilding. Een leuke manier om samen iets te creëren en door samen creatief bezig te zijn leer je jouw collega’s eens op een andere manier kennen.

stars-stripe-2-klein

Praktische informatie

Een workshop schilderen duurt plus minus 2 uur. In het atelier vlakbij het Vondelpark in Amsterdam kunnen groepen tot 40 personen terecht. Het is ook mogelijk om de workshop schilderen op een andere locatie te laten plaatsvinden. De kosten van de workshop bedragen €32,00 per persoon. Vanaf 14 personen is korting mogelijk. Er wordt door de cursisten gewerkt op doeken van 40 x 30 cm of in groepjes aan een doek van 60 x 90 cm, of groter. Tijdens de workshop wordt er koffie en thee geserveerd.  Wijn, bier, fris, zoutjes en overigen kunnen in overleg worden aangeboden.

Een workshop is een eenmalige sessie, wil je wekelijks komen schilderen? Meld je dan aan voor de cursus schilderen.