WORKSHOP NAAKTMODEL TEKENEN & SCHILDEREN

stars-stripe-2-klein

Voor een Workshop Naaktmodel Tekenen & Schilderen ga je naar Atelier Vincent van Oss

Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of er wordt wel een workshop voor gegeven. Een workshop is vaak niet alleen erg leuk, maar ook enorm leerzaam. En aan het einde van de workshop ga je met een pakket vol nieuwe vaardigheden weer naar huis. Wil je een workshop plannen waarbij je je creativiteit op de vrije loop kunt laten en mag daar best wat uitdaging bij zitten? Dan meld je je aan voor de Workshop Naaktmodel Schilderen & Tekenen bij Atelier Vincent van Oss.

vriendinnen aan het werk achter ezels tijdens een vrijgezellenfeest met de Workshop naakt model tekenen en schilderen in Amsterdam
kleurige schilderijen, vriendinnen en naakt model bij het vrijgezellenfeest met de Workshop naakt model tekenen en schilderen in Amsterdam

De gêne voorbij

Een workshop is een leuk uitje voor familie en vrienden, bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt. Een workshop bij Vincent van Oss waar je de fijne kneepjes leert over het Naaktmodel Tekenen & Schilderen kan in eerste instantie best een beetje spannend zijn. Vaak is iedereen een beetje giechelig, maar gelukkig valt die eerste spanning al snel weg en kan er serieus gewerkt worden, met de nodige gezelligheid natuurlijk. Meestal ontstaan de meest prachtige creaties en gaat iedereen met een trots gevoel naar huis.

Inhoud van de Workshop

De workshop in het Atelier van Vincent van Oss duurt twee uur. In het ruime atelier vlakbij het Vondelpark staan 18 ezels en zijn er 18 zitplaatsen. Bij het aanmelden voor de workshop heb je de keuze tussen model tekenen, 3 standen op A3 papier en modelschilderen, 1 schildering op een doek van 40 x 30 cm. De kosten van de workshop bedragen voor model tekenen €33,00 per persoon en voor model schilderen €38,00 per persoon. Vanaf 14 personen is korting mogelijk. Tijdens de workshop wordt er koffie en thee geserveerd.  Wijn, bier, fris, zoutjes en overigen kunnen in overleg worden aangeboden.

stars-stripe-2-klein

Aanmelden voor de Workshop

Wil je graag de Workshop Naaktmodel Schilderen & Tekenen bij ons volgen, neem dan contact op voor het inplannen van een moment. Heb je zelf een andere locatie voor de workshop in gedachten, laat het dan weten en we bespreken graag de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken door te bellen of te mailen. Ook voor meer informatie over onze mogelijkheden staan we graag voor je klaar.