WORKSHOP TEKENEN

Tijdens een workshop tekenen bij Atelier Vincent van Oss leer je in een sessie van plus minus 2 uur de basisbeginselen van het Modeltekenen.

stars-stripe-2-klein

Verschillende technieken

Tijdens de workshop begin je met een schets. Je leert om met enkele lijnen jouw onderwerp vorm te geven. De docent demonstreert verschillende technieken die je vervolgens zelf kunt uitproberen. Tijdens de workshop tekenen krijg je begeleiding en kun je zelf proberen en ervaren. Vind je het leuk? Dan kun je verder met een cursus (model)tekenen.

Door te tekenen met potlood en houtskool krijg je ervaring met verhoudingen, standen en vormen van het naaktmodel
Met potlood lijnen en arceringen kun je alle creaties maken; create

Workshop op aanvraag

De workshop tekenen wordt in principe gegeven in het atelier van Atelier Vincent van Oss aan de Tweede Schinkelstraat in Amsterdam, vlakbij het Vondelpark. In overleg is het ook mogelijk om de workshop elders te geven. De workshop modeltekenen is een workshop op maat. Dit betekent dat deze wordt gegeven op aanvraag. Heb je zelf een groepje bij elkaar? Dan kunnen we kijken hoe we de workshop willen invullen en welke data mogelijk zijn. De workshop is ook geschikt voor bedrijven om bijvoorbeeld met klanten samen te doen of als teambuilding activiteit met collega’s. Wat de insteek ook is, er is altijd een passende workshop.

stars-stripe-2-klein

Andere workshops

Naast de workshop tekenen kun je bij Atelier Vincent van Oss ook terecht voor andere workshops zoals een workshop schilderen.