SCHILDERIJ KOPEN

Kunstenaar Vincent van Oss heeft zich gespecialiseerd in action painting. Wil je een schilderij van zijn hand kopen? Bekijk dan zijn werk op de website.

stars-stripe-2-klein

Combinatie van potlood, acrylverf en inkt

Op de website van Atelier Vincent van Oss kun je onder het kopje portfolio al het werk van Vincent van Oss bekijken. Dit werk is onderverdeeld in verschillende series. De meeste werken zijn gemaakt met een combinatie van potlood en acrylverf op doek, soms gecombineerd met inkt. De kenmerkende, organisch abstracte stijl van Vincent van Oss wordt ook wel actionpainting genoemd.

Waterlelie’s geïnspireerd door Monet, Waterlillies inspired by Monet
Kleurrijk schilderij; abstract of naar de waterlelies van Monet

Wil je een schilderij in het echt bekijken?

Heb je interesse in een van zijn werken of wil je een schilderij kopen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Ook de prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Het formaat van de werken staat vermeld in het portfolio op de website. Het is natuurlijk ook mogelijk om eerst de schilderijen in het echt te bekijken voordat je besluit om het schilderij te kopen. Neem ook dan gerust contact op om een afspraak te maken om de schilderijen te bekijken.

stars-stripe-2-klein

Volg ons op Facebook

Wil je op de hoogte blijven over nieuw werk van Vincent van Oss en zijn exposities? Volg Atelier Vincent van Oss dan op Facebook. Bij Atelier Vincent van Oss in Amsterdam kun je ook terecht voor cursussen en workshops, bijvoorbeeld op het gebied van schilderen of modeltekenen. Bekijk de website voor het aanbod.

Wil je een schilderij kopen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Atelier Vincent van Oss. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 – 672 2121 of stuur een mailtje naar vincent.van.oss@planet.nl.