CURSUS SCHILDEREN

Wil je graag leren schilderen? Dan kun je terecht bij Atelier Vincent van Oss in Amsterdam. Elke vrijdag kun je in het werkatelier terecht voor een cursus schilderen.

stars-stripe-2-klein

Individuele begeleiding voor zowel beginners als gevorderden

Zowel beginners als gevorderden kunnen aan de slag tijdens het werkatelier. Bij de cursus schilderen sta jij centraal. Als beginner leer je door middel van opdrachten de basis. Gevorderde schilders gaan aan de slag met opdrachten, stillevens en thema’s. Natuurlijk houden we hierbij ook rekening met jouw eigen stijl en voorkeur. Tijdens het werkatelier werk je aan je eigen schilderij. 

Lekker schilderen wat jij wilt naar een afbeelding, stilleven of fantasie in het atelier bij het Vondelpark
Er zijn schilder kwasten aanwezig en de schilder docent geeft demonstraties en uitleg

De docent helpt je op weg, geeft je tips en is beschikbaar voor vragen en advies. Je wordt dus individueel begeleid. Op deze manier kunnen beginners en gevorderden gelijktijdig de cursus schilderen volgen.

Cursus op donderdagochtend en vrijdagochtend

De cursus schilderen wordt gegeven op donderdagochtend en vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.30 uur. Het atelier van Atelier Vincent van Oss is gevestigd aan de Tweede Schinkelstraat in Amsterdam-Zuid, vlakbij het Vondelpark. De kosten voor de cursus schilderen bedragen voor 16 lessen € 310,00, korting is mogelijk.

stars-stripe-2-klein

Andere mogelijkheden

Wil je liever privéles? Ook dat is mogelijk. Hiervoor kun je contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wil je niet alleen schilderen maar ook tekenen? Volg dan ook eens een workshop tekenen in Amsterdam bij Atelier Vincent van Oss. Op de website vind je alle workshops en cursussen die gegeven worden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Atelier Vincent van Oss. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 020 – 672 2121 of stuur een mailtje naar vincent.van.oss@planet.nl.