NAAKT MODELTEKENEN

Modeltekenen is altijd lastig en zeker bij een naaktmodel kan dit in het begin onwennig zijn. Bij Atelier Vincent van Oss in Amsterdam-Zuid heb je de mogelijkheid om zowel een workshop als een cursus modeltekenen te volgen.

stars-stripe-2-klein

Mannelijk of vrouwelijk naaktmodel

Tijdens de workshop modeltekenen wordt, naar jouw keuze, gewerkt met een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. De basistechnieken worden gedemonstreerd en je wordt begeleid door de docent. Hij is beschikbaar voor tips en advies en kan je op weg helpen als je vastloopt. Op deze manier is er voor elke cursist individuele begeleiding en kan iedereen zich in zijn eigen stijl ontwikkelen. Of je nu net begint of al meer ervaring hebt met modeltekenen, deze workshop is voor iedereen leerzaam en leuk.

Inhoud van de Workshop

De workshop in het Atelier van Vincent van Oss duurt twee uur. In het ruime atelier staan 18 ezels en zijn er 18 zitplaatsen. Bij het aanmelden voor de workshop heb je de keuze tussen model tekenen, 3 standen op A3 papier en modelschilderen, 1 schildering op een doek van 40 x 30 cm. De kosten van de workshop bedragen voor model tekenen €33,00 per persoon en voor model schilderen €38,00 per persoon. Vanaf 14 personen is korting mogelijk. Tijdens de workshop wordt er koffie en thee geserveerd.  Wijn, bier, fris, zoutjes en overigen kunnen in overleg worden aangeboden.

stars-stripe-2-klein

Modeltekenen

Aanmelden voor de Workshop

Wil je graag de Workshop Naaktmodel Schilderen & Tekenen bij ons volgen, neem dan contact op voor het inplannen van een moment. Heb je zelf een andere locatie voor de workshop in gedachten, laat het dan weten en we bespreken graag de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken door te bellen of te mailen. Ook voor meer informatie over onze mogelijkheden staan we graag voor je klaar.