CURSUS SCHILDEREN

Wil je graag leren schilderen? Dan kun je terecht bij Atelier Vincent van Oss in Amsterdam. Elke vrijdag kun je in het werkatelier terecht voor een cursus schilderen.

stars-stripe-2-klein

Online schildercursus volgen?

Wil jij een online schildercursus volgen? Dan ben je bij atelier Vincent van Oss aan het juiste adres. Of je nu een beginnende schilder of een gevorderde schilder bent, met een online schildercursus kies je zelf wat je wilt leren. Ben jij bijvoorbeeld gek op de schilderijen van Bob Ross? Met een Bob Ross workshop maak je zelf allerlei prachtige landschappen. Typerend zijn de witte bergtoppen, turquoise meren en de naaldbomen. Leer met behulp van een online schildercursus hoe je zelf prachtige natuur op het doek vereeuwigd. In het gemak van je eigen woonkamer leer je met mijn begeleiding diverse technieken die jouw schilderkunsten zullen verbeteren.

Wil jij een online schildercursus volgen?
Wil jij een online schildercursus volgen?

Groei op je eigen tempo met een online schildercursus

Het voordeel van een online schildercursus is dat je op je eigen tempo leert. Je plant zelf in wanneer je een schilderles wilt volgen en hebt alle tijd de technieken uit te voeren. Tijdens het volgen van fysieke schilderlessen is dit namelijk niet het geval. Er wordt dan een algemeen tempo aangehouden, wat niet voor iedereen makkelijk bij te benen is. Met een online schildercursus schilder jij in alle rust en zonder enige druk. Je hebt de schildersbenodigdheden gewoon bij jou thuis klaarliggen, waardoor je ze niet mee naar een workshop hoeft mee te nemen. Het volgen van een online schildercursus heeft dus vele voordelen waardoor jij met gemak en plezier leert schilderen.

stars-stripe-2-klein

Workshops volgen

stars-stripe-2-klein

Bij atelier Vincent van Oss zit je niet alleen goed voor een online schildercursus, maar ook voor fysieke workshops ben je welkom bij mij in het atelier. Ben jij bijvoorbeeld fan van de kunst van Andy Warhol? Deze Popart stijl wordt door middel van opvallende kleuren en kleurvlakken geschilderd. Neem zelf een leuke foto van je vriend, hond of een bloem mee als uitgangspunt. In mijn atelier ben je ook van harte welkom voor een workshop modeltekenen. Ga de uitdaging aan door een naaktmodel op papier te zetten. Ik begeleid jou zodat je handvatten hebt om de juiste verhoudingen te hanteren. Zo kan je kiezen om het model in verschillende standen te tekenen of om een schilderij te maken. Koffie en thee is bij de workshop inbegrepen, en andere dranken en zoutjes kunnen in overleg geregeld worden.

Wil jij een online schildercursus volgen?

Over atelier Vincent van Oss

Als kunstenaar verzorg ik de online schildercursus en workshops met een grote passie. Neem een kijkje op mijn website om te zien welke verschillende workshops ik aanbied. Met thema workshops overleg ik samen met jou welk thema tijdens de schilderworkshop wordt uitgewerkt. Dit is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, maar ook voor een verjaardag of vrijgezellenfeest is een schilderworkshop een gezellig uitje. We gaan bijvoorbeeld aan de slag met jouw favoriete kunstenaar en een leuk thema zoals de Dikke Dames of een mooi landschap. Boek snel een workshop met mij om de kunstenaar in jou naar boven te halen! Heb je vragen of wil je een reservering maken? Neem dan contact met mij op via 06 234 642 81.