WORKSHOP VRIJGEZELLENFEEST NAAKTMODEL SCHILDEREN EN TEKENEN AMSTERDAM

stars-stripe-2-klein

Voor een Workshop Vrijgezellenfeest Naaktmodel Tekenen en Schilderen ga je naar Atelier Vincent van Oss

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk een van de meest leuke dingen die je met je vriendinnen of vrienden kunt gaan doen. Een vrijgezellenfeest is dan ook echt iets wat je ooit in je leven meegemaakt moet hebben. Nu kun je wel de stad induiken voor een of andere rare rondleiding maar dit gebeurt al zo vaak. Het is dan ook een ontzettend leuk idee om het juist helemaal anders aan te pakken. Door te kiezen voor een workshop naaktmodel schilderen in Amsterdam heb je echt een bijzondere ervaring, een ervaring die zal zorgen voor een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten.

vriendinnen aan het werk achter ezels tijdens een vrijgezellenfeest met de Workshop naakt model tekenen en schilderen in Amsterdam
kleurige schilderijen, vriendinnen en naakt model bij het vrijgezellenfeest met de Workshop naakt model tekenen en schilderen in Amsterdam

Workshop Vrijgezellenfeest Naaktmodel Schilderen en Tekenen Amsterdam – een unieke ervaring

Wanneer je dus kiest voor het schilderen van een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel dan heb je echt iets unieks. Ook heeft het toch nog dat ondeugende randje wat je normaal ziet bij een vrijgezellenfeest. Dit is dan ook de reden dat het zo leuk is. Je kunt bij ons terecht voor vrouwelijke vrijgezellenfeesten, maar ook mannen kunnen bij ons terecht. Op die manier heb je een plek waar je met je vriendinnen of vrienden heen kan gaan om een bijzondere dag te hebben. Bij ons hier op de site vind je alle info over de workshop, zo kan je heel eenvoudig zien wat het dan inhoudt. Ook staan de prijzen allemaal vermeld, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

stars-stripe-2-klein

Naaktmodel schilderen is voor iedereen leuk. Ook al kun je niet zo goed schilderen, dit maakt echt niets uit. We zullen je leren hoe je dan eigenlijk het model zo goed mogelijk na kan tekenen. Dit doen we door jou de verschillende technieken te laten zien die je kunt gebruiken voor het maken van een tekening. In het begin zal je wel een beetje lacherig zijn, dit hoort er nu eenmaal bij. Maar als je eenmaal bezig bent dan zul je zien dat je binnen no time een prachtige tekening of schilderij gemaakt hebt. Geef de mooiste aan de toekomstige bruid, dan heeft hij of zij nog een leuk aandenken aan dit bijzondere vrijgezellenfeest. Kies dus voor onze Workshop Vrijgezellenfeest Naaktmodel Schilderen en Tekenen in Amsterdam wanneer je op zoek bent naar een bijzondere ervaring.

Neem contact op